Volkskrediet De Toren

Onze kredietvennootschap voor Sociaal Woonkrediet, erkend door het Vlaamse Gewest, biedt reeds meer dan 60 jaar uitzonderlijke kredieten aan voor het aankopen, bouwen, verbouwen en behouden van uw enige woning die door uzelf (zal) bewoond word(t)(en). Een vaste rentevoet voor de ganse duurtijd is onze grote troef. Belangrijk is dat de rentevoet van de lening niet wordt verhoogd bij hoge leenkwotiteiten d.w.z. 100 % krediet zonder renteverhoging.

Meer consumenten komen ervoor in aanmerking dan u denkt

Na het verlijden van de akte helpen wij u de GRATIS verzekering “gewaarborgd wonen” aan te vragen. De documenten kan u bij ons bekomen en tevens verschaffen wij de nodige ondersteuning bij het invullen. Indien u soms interesse zou hebben om onze voorwaarden beter te leren kennen alsook voor een degelijk fiscaal advies, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen of om ons een bezoekje te brengen.

We zijn elke dag open tussen 9u – 12u30 en 13u30 – 16u30, of na afspraak. Op donderdag bieden we onze klanten de gelegenheid langs te komen na de kantooruren d.w.z. van 15u tot 19u30. Vrijdagnamiddag zijn we gesloten

Volkskrediet De Toren

Stationsstraat 18
9300 Aalst

  info@de-toren.be

  053 78 01 80

  053 78 01 81

Bezoek website